Kattis Li'l Friends

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2022

Kelly Fashion Avenue, 1998

Av Katti - 11 augusti 2022 12:28

Kellys Fashion Avenue-set blev jättepoppis bland Kellysamlarna. Man fick en hel garderob med varje set. Flera delar att mixa och matcha. 1999 (©1997) gav oss åtta nya set. Det är sommarklänningar, vinterfestklänningar, vinterkläder, höstkläder, sommarkläder och kostymer för maskerad. Gott och blandat. 


Fashion Avenue - Kelly, ©1998

Asst. 16696

-

~~~~~~~~~~~~~~~

-

Kelly/Shelly är återigen bjuden på teparty och går i finaste sommarstassen - eller så ska hon bjuda in andra, då kortet inte är ifyllt. Hon har inte mindre än fem olika klädplagg att välja på. Vi har en klänning med vitt liv och randig kjol i rosa/vitt, en lila kalasklänning med blomtryck i rosa och grönt, med en rosa satinrosett i midjan, en högt skuren klänning i vit jersey med samma blomtryck som i den lila klänningen. Kelly kan även välja att bära en väst i sammetstyg och en hatt i samma sammetstyg. Skorna är ett par rosa Mary Janes. 


20616 Fashion Avenue - Kelly, ©1998

 

~~~~~~~~~~~~~~~

-

Kläder för fina vinterkalas. Nyårsfest och födelsedagskalas. Det är sammet och lamé. En klänning i vinröd sammet till en mörkt rosa kjol i lamé, en blå jacka i lamé med sammetskrage och en mörkgrön sammetsklänning med ljusare grönt satinband knutet med rosett kring midjan. Ett par vita strumpbyxor hör också till, men det har jag missat. Skorna är ett par svarta Mary Janes. I setet följer även ett paket men jag vet inte var det finns, så jag lånade en (dålig) bild tills vidare. 

20617 Fashion Avenue - Kelly, ©1998


-

~~~~~~~~~~~~~~~

-

Kelly ska på maskerad! I det här setet kommer tre olika kostymer, en rosa body med guldglitter och rosa pärlemor-vingar för att bli fé med stjärnspö, en sjöjungfru i havsfärgat pärlemortyg och en genie-overall i guld och lila. Den har dock försvunnit i hanteringen och ligger bland smådockorna på annan plats. Lånade en bild på den, då enda bilden jag har, är av dålig kvalitet. En komplett setbild kommer väl så snart jag hittar allt som fén trollat bort. 

 -

20618 Fashion Avenue - Kelly, ©1998


~~~~~~~~~~~~~~~

-

Det här setet tillhör de som har flest delar av alla Fashion Avenue till Kelly/Shelly. Hela fem olika delar, plus skor. Det är kläder för en blåsig höstdag, en kortärmad röd overall med fötter i blank jersey. Den knäpps med en tryckknapp baktill. Den kan matchas med en kort svart kjol i bomull, tryckt med nallar lite härs och tvärs. Vi har ett par röda jerseybyxor med samma nallemönster som kjolen, och till det en ribbstickad jacka i svart med röda kantstickningar. Runt halsen kan Kelly knyta en röd halsduk med svart franskant. Skorna är av sportmodellen och svarta. 

20619 Fashion Avenue - Kelly, ©1998


~~~~~~~~~~~~~~~

En del av det här setet är för tillfället borta. Det saknas en vit tröja med blomtryck fram och en blommig, blå kjol i samma tyg som klänningen nedan. Solrosor och fjärilar. Kan det bli mer somrigt än så? Kelly får en gul jerseyoverall med en fjärilssticker framtill. Onepiecen är kantad med rosa sytråd, kring hals och ärmar. En hängselkjol i ljusblå "denim" med solrosmönster tryckt. Skorna som hör till, är ett par gula sandaler. Lånade bild av kjol/tröja och sandaler i väntan på att mina ska dyka upp. 

20620 Fashion Avenue - Kelly, ©1998


 Lånade bilder

-

~~~~~~~~~~~~~~~

-

Froggies! Grodtryck. Garderoben för regniga höstdagar går i gröngula toner. En rak klänning i gul bomull med grodmönster, att ha under en grön regnjacka med gul krage. Eller så väljer barnet gröna byxor med en randig tröja med ett grodhuvud tryckt framtill. Gröna sneakers till det. 

20621 Fashion Avenue - Kelly, ©1998


~~~~~~~~~~~~~~~

-

Dalmatinerprint till cerise. Läckert. En uppsättning teddy/fleecekläder med sammetsyta till kalla vinterdagar. Fast inga byxor... Här kommer en cerise body med långa ärmar och ett dalmatinertryckt hjärta på bröstet, till svart sammetskjol. En jacka och en kappa och matchande mössa med cerise rosett hör till. Svarta Mary Janes avslutar det hela. 

23101 Fashion Avenue - Kelly, ©1998


~~~~~~~~~~~~~~~

-

I det här setet får Kelly/Shelly en uppsättning finare kläder, inspirerade av Chanel. Det är ljusrosa, svart och guld i olika sammansättningar. Vi har en ärmlös A-lineklänning i svart jersey med ett hjärta framtill, en söt, långärmad klänning med svartkantat ljusrosa liv till "sidenkjol" i rosarutigt tyg, en matchande jacka med guldknappar och ett par svarta shorts. Till allt, ett par rosa Mary Janeskor. 

23102 Fashion Avenue - Kelly, ©1998


~~~~~~~~~~~~~~~

-

Tysk Barbie Journal Frujahr-Sommer 1999


Barbie Journal Herbst-Winter 1999/2000

-

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katti - Måndag 8 april 22:45


Hej och välkommen  till min helt nya blogg - med bara Kelly och hennes vänner! (juli 2020)   Efter lite funderande bestämde jag mig att flytta Kelly-delen av bloggen till en helt egen blogg. Kände att det blir lite mycket Kelly i Kattis Dockor an...

Av Katti - Måndag 8 april 22:30

Kelly/Shelly. Året uppgivet är copyrightåret på boxen, där jag vet det. Vissa såldes samma år, de flesta året efter. Seten och dockorna är inte på något sätt listade i kronologisk ordning, om ens någon form av ordning... Ska försöka hitta namn på all...

Av Katti - Måndag 8 april 22:15

Erica King lånade ut sin bild, så den får bli huvudbild till det här inlägget med sk Kelly Amazoner. Dvs de stora dockorna där Kelly är lillasyster till Wee 3 Friends Stacie.      ©2006  Art Surprise Friends - Kelly/Shelly & Kayla, K0360, ...

Av Katti - Måndag 8 april 22:00

     Kelly gjordes i en stor modell också - i babydockstorlek, 16", eller ca 40 cm. Dessa går under samlingsnamnet Cuddly Soft, med ett par undantag. Dockorna gjordes med en stoppad kropp med fötter, armar och huvud i plast och rotat hår - pre...

Av Katti - Måndag 8 april 21:45

Kelly/Shellys kläder och accessoarset. Många är det. Jag har inte alla kläder som är utgivna till Kelly/Shelly, men nästintill alla. Saknar några få set. När det kommer till klädset från andra länder - utgivna i andra länder, såsom Japan, kan jag bar...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Sök i bloggen (fungerar inte)

Can't read Swedish? Sorry ♥

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards