Kattis Li'l Friends

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2022

Kelly Fashion Avenue, 2001

Av Katti - 13 augusti 2022 10:45

Efter de få seten året innan, gav sista året med Fashion Avenue sex olika set till Kelly och två till Tommy. Kelly fick äntligen ett nytt pyjamasset, efter första årets omöjliga-att-hitta-set. 

Av någon anledning har jag fotograferat flera set med olika pärlemorskor, dvs det är olika nyanser på dem. Troligen olika ålder och de äldre har gulnat, om de inte haft en mer crémevit nyans från början.


Fashion Avenue - Kelly, ©2001

Asst. 25754

-

~~~~~~~~~~~~~~~

-

Får det lov att vara en bit tårta? Det är vad setet kallas. A Piece of Cake. Kelly ska på kalas. Igen. Eller så fyller hon år själv. Inte helt lätt att veta. Pasteller är det. En lite gammalrosa sammetsklänning med grönt satinband i midjan, en sammet- och satinklänning i samma gröna nyans och en syrénlila satinkappa. Kelly får även ett par rosa strumpbyxor. Skorna är vit pärlemor. Dessutom får hon en tårta i gjuten plast med fyra ljus. 

Det jag saknar bild på är kartongtillbehören; en partyhatt, ballonger, ett födelsedagskort och två paket. Allt utom ballongerna fungerar utmärkt som tillbehör, men vem vill ha ballonger i 2D-kartong??  

 29527 Kelly/Shelly Fashion Avenue - Piece of Cake, ©2001


-

~~~~~~~~~~~~~~~


Har alltid undrat vad det är med amerikaner och nyckelpigor. Regnkläder är likställt med rött och gult och nyckelpigor. Här gula nyckelpigor på kappan, klänningen och byxorna i fluffig fleece. Den gula tröjan har en vanlig röd nyckelpiga på framstycket. Svarta kängor till det. 

Tre badankor i plast har hon med sig, men alla andra tillbehör, inklusive paraplyet är tryckt kartong. 

 29528 Kelly/Shelly Fashion Avenue - Rainy Day Play, ©2001


-

~~~~~~~~~~~~~~~


Somriga färger i ljusblått, rött och vitt. Vi har flera plagg att välja på när Kelly ska på teparty. En klänning med "hängslen" i ljusblå bomull och tryck av blommor i rött, turkost och grått. Eller så kan hon välja en rak och enkelt skuren kjol i samma tyg med en långärmad skjorta med röd rosett i halsen. Vita sandaler kompletterar det hela. För svala kvällar har hon också en kofta i spets och likadan basker att dra på sig. 

29529 Kelly/Shelly Fashion Avenue - Tiny Tea Party, ©2001


~~~~~~~~~~~~~~~

-

Ett komplett strandset med grodfötter och glasögon. Kelly letar snäckskal! Kläderna består av fem olika delar i kungsblått och limegrönt med blomtryck i samma färger plus turkost och vitt. Det blå blomtryckta tyget finns i alla plaggen och det är ett par långbyxor, och en ärmlös klänning med volang nertill. Kjolen har grön jersey upptill och blomtyget som volang nertill. Topparna är båda ärmlösa, den ena i den blanka, gröna jerseyn med en blomstickes fram och blomtygsvolang nertill, den andra är mer av midjetoppmodell och sydd i det blå blomtyget med den gröna jerseyn kring halsringningen. 

Sandleksaker och en solstol kompletterar hela ensemblen. Sandslott, hink och spade är tryckta på kartong. 

29530 Kelly/Shelly Fashion Avenue - Searching for Seashells, ©2001


 -

-

~~~~~~~~~~~~~~~


Det här setet innehåller två olika ballerinadräkter, den svarta med kort tyllkjol för träning och den rosa med glitter för dansuppvisning med blombladskjolen i vit tyll med guldglitter. Vi pratar Nötknäpparen som vanligt, när det handlar om USA och balett. Ett par rosa Mary Janes känns lite malplacerat, men hon måste ju ha något på fötterna till och från träningen också. 

50779 Kelly/Shelly Fashion Avenue - Sweet Ballerina, ©2001


~~~~~~~~~~~~~~~


Kelly kryper till sängs med ett glas mjölk och lite kakor. Smuligt då? Nä, de är ju tryckta på kartong och det smular inte. En nalle och sagobok (Törnrosa?) håller henne sällskap, även de tryckta på kartong. Myspysnalle...

Hon kan välja på ett nattlinne i vit flanell med fjärilar och blommor, eller en hel pyjamas i samma mönster, men gul flanellbotten om det är lite kyligare. Morgonrocken, även den i flanell är vit och rosarutig med ett rosa satinband som skärp. Filten är en tunn ensidig fleeceruta. 

 50780 Kelly/Shelly Fashion Avenue - Bedtime Stories, ©2001

-

 -

 -

 -

~~~~~~~~~~~~~~~


Tysk Barbie Journal für fans Früjahr-Sommer 2001


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katti - Måndag 8 april 22:45


Hej och välkommen  till min helt nya blogg - med bara Kelly och hennes vänner! (juli 2020)   Efter lite funderande bestämde jag mig att flytta Kelly-delen av bloggen till en helt egen blogg. Kände att det blir lite mycket Kelly i Kattis Dockor an...

Av Katti - Måndag 8 april 22:30

Kelly/Shelly. Året uppgivet är copyrightåret på boxen, där jag vet det. Vissa såldes samma år, de flesta året efter. Seten och dockorna är inte på något sätt listade i kronologisk ordning, om ens någon form av ordning... Ska försöka hitta namn på all...

Av Katti - Måndag 8 april 22:15

Erica King lånade ut sin bild, så den får bli huvudbild till det här inlägget med sk Kelly Amazoner. Dvs de stora dockorna där Kelly är lillasyster till Wee 3 Friends Stacie.      ©2006  Art Surprise Friends - Kelly/Shelly & Kayla, K0360, ...

Av Katti - Måndag 8 april 22:00

     Kelly gjordes i en stor modell också - i babydockstorlek, 16", eller ca 40 cm. Dessa går under samlingsnamnet Cuddly Soft, med ett par undantag. Dockorna gjordes med en stoppad kropp med fötter, armar och huvud i plast och rotat hår - pre...

Av Katti - Måndag 8 april 21:45

Kelly/Shellys kläder och accessoarset. Många är det. Jag har inte alla kläder som är utgivna till Kelly/Shelly, men nästintill alla. Saknar några få set. När det kommer till klädset från andra länder - utgivna i andra länder, såsom Japan, kan jag bar...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Sök i bloggen (fungerar inte)

Can't read Swedish? Sorry ♥

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards